Najlepszy dostawca dla mąka rosnąca

Włochy, Marmirolo
MOLINO MAGRI - MĄKI, PÓŁFABRYKATY I DODATKI DO ŻYWNOŚCI DLA RYNKU W CIĄGŁEJ EWOLUCJI Molino Magri, założona w 1929 roku i znajdująca się w Marmirolo, w Mantowie, od pięciu pokoleń przekazuje z ojca na syna pasję do sztuki mielenia. Molino Magri to firma młynarska, która z przetworzonej wyselekcjonowanej pszenicy produkuje szeroką gamę mąk do użytku profesjonalnego w piekarstwie, pizzeriach, cukie...

Produkty dla mąka rosnąca (39)

Import-eksport mąki

Import-eksport mąki

Import-export de farine
Mąka kukurydziana

Mąka kukurydziana

farine de mais
Mąka pszenna uniwersalna

Mąka pszenna uniwersalna

Specification of Whole Wheat Flour: Moisture..............................11-11.5 % Total Ash.............................1.3-1.5 % Max Water Absorption................70% and above Gluten.................................9-10% Crude Fiber..........................2.3-2.5% Alcoholic Acidity..................0.08% max Acid Insoluble Ash...............0.08-0.1% max Protein.................................11-12% Carbohydrates.....................73.0 gms Fats......................................1.70 gms Fibers...................................11.0 gms Minerals...............................1.80 gms
Mąka uniwersalna

Mąka uniwersalna

Meel voor alle doeleinden
Mąka chlebowa żytnia pszenna RL90

Mąka chlebowa żytnia pszenna RL90

Rye wheat bread flour RL90 Bag:25 kg Big Bag:700 kg / 1000 kg Incoterms:FCA, DAP
Naturalny skrobia kukurydziana

Naturalny skrobia kukurydziana

L'amido di mais è ampiamente utilizzato nella produzione di dolci, prodotti dolciari, fast food, salsicce, marinate, sugo, glassa, zuppe secche, premiscele per salse e piatti pronti. Inoltre, l'amido di mais viene applicato nell'industria della carta, dei tessuti, del cartone e degli adesivi. Negli usi farmaceutici e medici, l'amido di mais viene utilizzato ad es. come lubrificante per guanti chirurgici. Nell'uso cosmetico, il prodotto può essere un sostituto del talco nella merce per neonati. Altri usi includono il segmento della nutrizione animale per bestiame, pollame e mangimi per pesci.
Mąka konopna

Mąka konopna

Notre farine de chanvre contient en moyenne 50% de protéine. La protéine de chanvre est un superaliment riche en nutriments, souvent utilisé comme complément alimentaire pour augmenter l’apport en protéines. Elle est fabriquée à partir des graines de chanvre, une plante qui contient tous les acides aminés essentiels nécessaires à l’organisme. Conditionement :100g - 1kg
Mąka pszenna klasy 1

Mąka pszenna klasy 1

Milling Wheat Grade 1 from EG Export & Import is a premium quality wheat variety that is grown using natural fertilizers in compliance with food industry standards. This wheat is cultivated in India under the most hygienic conditions, ensuring that it meets the highest standards of quality and safety. The wheat is available in different packaging options, making it accessible and affordable for a wide range of customers, including manufacturers, traders, consumers, poultry farms, and feed mills. EG Export & Import is committed to providing regular market rates and reports to its clients, ensuring that they are well-informed about the current market scenario. This wheat variety is known for its high protein content of 11% min and a moisture content of 12% max, making it ideal for a variety of baking and cooking applications. The wheat also features a wet gluten content of 24% min and a falling number of 300-400 sec, ensuring that it meets the specific needs of its target market. With a focus on quality and customer satisfaction, EG Export & Import offers Milling Wheat Grade 1 as a reliable and nutritious choice for those in need of high-quality wheat.
Kreda Paszowa - Mielona

Kreda Paszowa - Mielona

CaCO3 95-97%, Ca 39%, Sód 146mg/kg, Fosfor 0,22g/kg, Wilgotność 0,2%
Mąka pszenna - Różne opakowania - 1 kg, 2 kg, 5 kg, 50 kg, 1000 kg

Mąka pszenna - Różne opakowania - 1 kg, 2 kg, 5 kg, 50 kg, 1000 kg

Wheat flour packaged in 1 kg., 2 rg., 5 kg., 50 kg., 1000 kg. in big bag. Shipping from Ukraine 5-14 business days
Organiczna Mąka Kokosowa

Organiczna Mąka Kokosowa

Kokosnussmehl ist ein Nebenprodukt von nativem Kokosnussöl extra. Die getrockneten Kokosnussfasern werden zunächst ausgetrieben und dann zu einem Pulver gemahlen. Es ist eine Kokosnussfaser und enthält etwa 15 % des Fettgehalts. Es ist natürlich und ungesüßt, schmeckt und riecht leicht nach Kokosnuss, was sich gut mit den anderen Zutaten mischt und nicht zu stark ist. Während es in getrocknetem Zustand ein leichtes, luftiges Aussehen und eine gute Textur hat, wird es beim Kochen oder Backen relativ dicht.
Mąka pszenna uniwersalna

Mąka pszenna uniwersalna

All Purpose Wheat Flour
Mąka żytnia, pszenna - Oferta

Mąka żytnia, pszenna - Oferta

Dla wypieków domowych, do tworzenia finezyjnych ciast w cukierniach oraz pysznych deserów w restauracjach potrzebna jest dobra mąka. Żytnia, pszenna, jęczmienna, z prosa sprawdzą się zarówno w produkcji dań słodkich, jak i wytrawnych. Dlatego w asortymencie naszej hurtowni spożywczej znajdziesz wiele typów wyrobu stanowiącego jeden z najważniejszych kuchennych składników.
Mąka grochowa (organiczna i konwencjonalna)

Mąka grochowa (organiczna i konwencjonalna)

sehr feines Mehl, geschmacksentbittert, glutenfrei, vegan, produziert in Deutschland Erbsenmehl, geschmacksentbittert Erbsenmehl wird aus der gelben, geschälten Erbse hergestellt. Der entbitterte, leicht süßliche Geschmack, hellgelbe natürliche Farbe sowie ernährungsphysiologische Vorteile geben Applikationen einen Mehrwert. Ursprungsländer: Italien, Litauen, Baltikum, Tschechien Anwendungen für alle Proteinmehle: -Backwaren -Milchalternativen -Fleischalternativen -Fischalternativen -astaprodukte -Bratlinge -Convenienceprodukte -Snack- und Cerealienprodukte -Pflanzlicher Aufschnitt und Aufstrich -Extrusion -Riegel -Sports-Nutrition -Clean Label Emulgator
Skrobia kukurydziana

Skrobia kukurydziana

Maize starch - native - modified - cook-up modified - thinboiling - instant Packaging: 25 kg bags, 1000 kg big bags, bulk
Mąka pszenna najwyższej jakości, w workach

Mąka pszenna najwyższej jakości, w workach

We offer wheat flour from the best Ukrainian farmers. The products are ready for export and meet all technical conditions, which is confirmed by certificates of quality and conformity. Packaging: 50 kg bag Country of manufacture: Ukraine Composition (per 100 g) Calories, kcal: 342 Proteins, g: 9.2 Fats, g: 1.2 Carbohydrates, g: 74.9 Wheat flour of the highest grade is characterized by the smallest particle size – no more than 40 microns – and the almost complete absence of fiber and particles of the shell of each grain. This makes the flour very soft and airy, but from a dietary point of view, this variety is the least useful. It contains a lot of calories, which are in no way compensated by fiber, but are neighbors with gluten. For all their culinary appeal, products made from high-grade wheat flour are delicacies with very little benefit. If you want more information, contact our manager.
Hurt - Mąka pszenna

Hurt - Mąka pszenna

Whole sale All Purpose White Wheat Flour
Mąka pszenna - Artykuły spożywcze

Mąka pszenna - Artykuły spożywcze

Wheat flour is a food product made by grinding wheat grains. It has pleasant taste properties and high nutritional value. One of the most important characteristics of flour is gluten, the more of it in flour, the better its baking properties. The dough on such flour is more elastic, easier to knead and has porosity, which is so appreciated in the production of bread and bakery products. Impulse Commodity Trading cooperates with leading agricultural manufacturers and can offer its customers high-quality bakery wheat flour of various grades – highest, first, second and coarse whole-grain flour. Therefore, our company can satisfy all the needs of customers. To find out the details, contact us on the phone indicated on the website.
Handel Mąką - Import i Eksport Mąki

Handel Mąką - Import i Eksport Mąki

La consommation de pâtisserie et de pain ne cessant de croître, il nous semble indispensable de vous proposer de la farine de blé T45, T55 et T65 de qualité toujours au meilleur prix.
Mąka z Zielonego Bananów - Drobna mąka z zielonych, niedojrzałych bananów

Mąka z Zielonego Bananów - Drobna mąka z zielonych, niedojrzałych bananów

Our Green Banana Flour is made from peeling, drying and milling green unripe bananas. it has a neutral taste and has no order and is of a white/creamy colour. It is perfect to use as a binder or starch or simply add it to any food manufacturing ingredients. Our banana flour is unique because it has a very high levels or resistant starch which is beneficial for the good bacteria in the gut with many health benefits. We can ship to any destination in the world and have the capacity to supply up to 10 metric tonnes every month. Please contact us for more information or for a quote on info@bananahealth.co.uk
Mąka gryczana - Mąka gryczana o różnym mieleniu, parzona lub nieparzona

Mąka gryczana - Mąka gryczana o różnym mieleniu, parzona lub nieparzona

The composition of buckwheat flour is rich in useful macroelements and microelements. Buckwheat flour also contains a lot of vitamins such as E, C, PP and B vitamins. Color: Brown:Package: Paper bags
Mąka lniana - Mąka lniana bezglutenowa

Mąka lniana - Mąka lniana bezglutenowa

Gluten-free flaxseed flour
Mąka ciecierzycy

Mąka ciecierzycy

Disponible en conventionnel ou bio.
Mąka kukurydziana, grubo mielona - Mąka kukurydziana, grubo mielona

Mąka kukurydziana, grubo mielona - Mąka kukurydziana, grubo mielona

Царевично брашно, едросмляно
Mąki funkcjonalne i teksturujące

Mąki funkcjonalne i teksturujące

Farines fonctionnelles base blé Les gammes de farines fonctionnelles sont issues d’un process unique et innovant : le procédé de traitement hydrothermique breveté Farigel®. Depuis plus de 30 ans, Limagrain Ingredients développe des farines fonctionnelles à destination d’applications multiples : panification, pâtisserie, snacks, produits culinaires ou encore nutrition. Farines fonctionnelles complètes Les farines complètes sont issues du broyage du grain intégral. Elles sont recommandées pour la santé car elles sont riches en fibres, minéraux et vitamines. Elles sont de plus en plus populaires en Europe, étant utilisées en panification, céréales Petit Déjeuner ou dans les produits diététiques. Néanmoins elles présentent trois défauts majeurs qui freinent leur utilisation.
Mąka grzybowa - Grzyby w proszku

Mąka grzybowa - Grzyby w proszku

Farinhas de cogumelos O nosso processo de fabricação da farinha de cogumelo Aromas e Boletos consiste em reduzir a pó o cogumelo depois de desidratado, sem adição de qualquer amido ou outro ingrediente. Sugestões: a nossa farinha de cogumelo pode ser adicionada na confecção de qualquer prato, como sopas, molhos, pão, massas, queijo, bolachas, sobremesas, entre outras. Disponiveis: Maitake; Reishi; Shiitake; Boletus edulis; Cantharellus; Agaricus blazei. Composição nutricional por cada 100 g. Gorduras - 1,3 % Carboidratos - 78% Fibras - 14% Proteinas - 15%
Mleko w proszku odtłuszczone

Mleko w proszku odtłuszczone

Skimmed milk powder is produced by removing the water content from pasteurized skim milk through a process called spray-drying. The classification of skimmed milk powder is based on the heat treatment applied during its manufacturing, which can be categorized as high heat, medium heat or low heat. *more standardised products available.
mąka sojowa

mąka sojowa

La harina de soja es el subproducto de la extracción del aceite de soja. Existen varios procesos, que dan como resultado diferentes productos. La harina de soya generalmente se clasifica para su comercialización por su contenido de proteína cruda. Los tipos ricos en proteína se obtienen de semillas descascaradas y contienen 47-49 % de proteína y 3 % de fibra cruda (en base al alimento).
Otręby pszenne

Otręby pszenne

Weizenkleie für Viehfutter und ihr Nährwert ist sehr gut. Weizenkleie hat eine ausgewogene Menge an Eiweiß, Fett, Ballaststoffen und Energie, daher ist die Verwendung dieser Kleie als Kuhfutter sehr wichtig
Ekstrakt - Ekstrakt, Ekstrakt suchy, Ekstrakt płynny

Ekstrakt - Ekstrakt, Ekstrakt suchy, Ekstrakt płynny

Acai berry extract, acerola extract, amla fruit extract, aronia extract, artichoke extract, ashwaganda extract, eyebright extract, valerian root extract, bamboo extract, broccoli extract, chaga mushroom extract, citrus extract, curcuma curcumin extract, ginseng extract